Hayalinizdeki gülüşe kavuşabilirsiniz


Hayalinizdeki gülüşe kavuşabilirsiniz
Eklenme tarihi : 2022-01-22 19:43:53
Görüntüleme : 4395

Hayalinizdeki gülüşe kavuşmak artık mümkün. Bugün estetik diş hekimliği teknolojik gelişmelerle birlikte işlevsellik kadar görsellik bakımından da gelişmaler kaydetmiştir. Diş  yapısı, ağız ve çene yapısı bozuklukları estetik diş hekimliği dahilinde giderilebilmektedir. Hatta içinde bulunduğumuz dönemde hastalar istedikleri ve hayal ettikleri ağız ve diş yapısına bile kavuşabilmektedirler.

Estetik diş hekimliğinde dişlerin görünümü çeşitli tedavi yöntemleri ile kusursuz hale getirilebiliyor. Porselen ve zirkon aplama gibi uygulamalarla diş yapısı hayal ettiğiniz şekilde tekrar tasarlanabilmektedir. 

Bunun yanında Gülüş Tasarımı tedavisi ile debeğendiğiniz ve size yakışacağını düşündüğünüz diş tipine kavuşmanız mümkün hale gelebiliyor. 

Kalıcı diş beyazlatma ile dişleriniz birkaç ton daha beyaz görünürken uzun süreler boyunca pırıl pırıl parlayan dişleriniz kullanabilmektesiniz. Diş beyazlatma işlemi zahmetsiz ve kısa süreli bir tedavidir.

Estetik di hekimliği teknolojik gelişmeleri de içinde barındırarak günümüzde hastaların kendilerine güvenlerini de geri kazanmaktadır. Sosyal yaşantınızı kötü etkileyen diş sorunlarını kısa sürede ortadan kaldırma imkanı sağlayan bu tedaviler oldukça sağlıklı ve uygulamaları da çok zor olmayan tedavi yöntemleridir.

Benzer Blog Yazıları