İmplant diş tedavisinin faydaları


İmplant diş tedavisinin faydaları
Eklenme tarihi : 2022-04-16 16:44:30
Görüntüleme : 580

İmplant diş tedavisi diş hasarlarında ve dişsizlikte gerçek dişe en yakın tedavi şeklidir. İmplant diş ağızda yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Çürük diş ve diş düşmesi gibi durumlarda en başarılı tedavi yöntemi olarak kabul edilen implant diş tedavisi diş hekimkiğinde en önemli buluş olarak kabul görmüştür.

İmplant diş tedavisi ile hastalar dişsizlik problemlerinden kurtulurken bunun yanında başka avantajlara da kavuşmaktadırlar. Dişsizlik hastaya beslenme ihtiyacı dışında, kozmetik olarak kötü bir görüntü vermektedir. Aynı zamanda çene kemiği de dişsizlik durumlarında zayıflayıp küçülebilmektedir. 

İmplant dişin faydaları nelerdir?

İmplant diş tedavisinin faydalarının başında beslenme alışkanlığımız gelmektedir. Çiğneme için dişlerimize ihtiyaç duymaktayız. İmplant diş tedavisi ile dişsizlikten kurtulan hastalar en çok çiğneme işleminde fayda sağlamaktadırlar.

İmplant diş tedavisi, dişsizlik ile oluşan kötü görüntüden kurtulmayı sağlamaktadır. Sosyal hayata olumsuz etkisi olan dişsizlik durumu kişilerin sosyal hayatta daha içe dönük olduğunu kanıtlamıştır. 

İmplant diş kökü çene kemiğinde bulunduğu sürece çene kemiği sorunsuz bir şekilde görevini yapabilmektedir. 

Diş kaymak ve ağızda boşluk gibi durumlardan kurtularak diş yapısının bozulmasını engeller.

Yine çok önemli olan bir fayda olarak güzel bir gülüşe sahip olmayı sağlamaktadır. 

İmplant diş tedavisi ataşehir

Diş Hekimi Tolga Gülçiçek uzun yıllardan bu yana ataşehir bölgesinde implant hastalarına tedavi hizmetleri sunmaktadır. İleri implant cerrahisi, bir günde implant, All on 4 ve All on 6, Kemik erimelerinde implant tedavisi ve çene cerrahisi alanlarında tedavi hizmetleri sunan Tolga Gülçiçek önderliğinde ki diş hekimlerimiz  aynı zamanda estetik diş alanlarında da tedavi hizmetleri sunmaktadır. 

Benzer Blog Yazıları