Almanya'dan Gelip Türkiye'de İmplant Diş Yaptırmak


Almanya'dan Gelip Türkiye'de İmplant Diş Yaptırmak
Eklenme tarihi : 2022-10-13 12:35:26
Görüntüleme : 1187

Almanya'dan gurbetçiler ve turistler diş implantı yaptırmak için Türkiye'ye gelmeyi tercih etmektedir. Düşük maliyet ve kaliteli implant tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Türkiye'de gelişen sağlık turizmi kapsamında yapılan en yaygın işlem, implant tedavisi olmaktadır. Konaklama, ulaşım ve implant tedavisindeki masrafların düşüklüğünden dolayı implant tedavisi için gelen konukların sayısı artmaktadır.
 
Diş implant tedavisinde ulaşılan son noktalar, tedavi süresinin kısalmasını sağlamaktadır. Diş eksikliği veya hiç dişin olmadığı durumlarda, almanya'dan gelip türkiye de implant diş yaptırmak ideal olmaktadır. Lokal anestezi altında yapılan diş implant tedavisi, diş etine açılan küçük bir kesi ile başlamaktadır. Vida yerleştirildikten sonra kesi dikilerek kapatılmaktadır.

Almanya'dan Gelip Türkiye'de İmplant Diş Yaptırma Avantajları

Diş implant tedavisi, Almanya gibi gelişmiş ülkelerde ücret olarak çok yüksek olmaktadır. Türkiye'deki diş implant tedavisinin fiyat olarak uygun olması, turistleri cezbetmektedir. Klinik ortamında gerçekleşen diş implant tedavisi için kişiye özel tedavi planı oluşturulmaktadır. Panoramik röntgen filmi ve tomografi sonuçlarına göre diş implantı uygulanmaktadır.
 
Avrupa'da yapılan implant fiyatlarına göre ülkemizde yapılan implant fiyatları daha uygun olmaktadır. Aynı marka ve kalitedeki bir implant için Türkiye'de daha uygun fiyatlar istenmektedir. İstanbul'da konaklama ve uçak biletlerinin uygun olması, Almanya'da yaşayan kişilerin Türkiye'ye gelmesine neden olmaktadır. Yeni teknolojik cihazlar sayesinde elde edilen sonuçlar Almanya'dan gelen hastaların hoşuna gitmektedir.

Almanya'dan Gelip Türkiye'de İmplant Diş Yaptırmak İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Almanya'dan gelip Türkiye'de implant diş yaptıracaklar, fiyat faktörünü göz önüne almaktadır. Kaç adet implant yaptırılacağı, uygulanacak implant sayısı ve implantın markasına dikkat edilmektedir.

İmplant Cerrahi bir iş olup Çene Cerrahının tecrübesi, Estetik 
Öngörüsü ,İmplantın ve Kemik Greftleri , Membrane lar ,Regenerative materyaller gibi  kullanılan yardımcı materyallerin kalitesi çok önemlidir.
Klinik Sterilizasyonu ve Çene cerrahının tecrübesi çok önemlidir.

İmplant üretiminde kullanılan teknolojinin maliyeti, göz önüne alınmaktadır.

Almanya'dan implant diş yaptırmak için gelen hastalar, implantın uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını beklemektedir.
Kliniğin bulunduğu şehir ve temizliği de göz önüne alınmaktadır.
 

Benzer Blog Yazıları