İstanbul implant merkezleri


İstanbul implant merkezleri
Eklenme tarihi : 2022-09-14 13:15:00
Görüntüleme : 402

Diş kayıpları olduğu zaman en kalıcı olan tedavi seçeneklerinden birisi de implant tedavisidir. Diş kökünün yerine geçecek olan yapay çivi olan implant diş protezlerinin kalıcı bir şekilde yerleştirilmesine yardımcı olmaktadır.  İstanbul'da   Bu konuda kliniğimizde ameliyatlar Çene Cerrahisi ve İmplantoloji uzmanı Dr.Tolga GÜLÇİÇEK tarafından yapılmaktadır.

İstanbul da ki  implant merkezimizde   implant cerrahisi alanında uzman diş hekimi kadrosu ile hastalarına hizmet vermektedir.

 İmplant Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Herhangi bir sebepten dolayı dişini kaybede kişilerin tercih ettiği tedavi yöntemlerinden birisi de implant tedavisidir. Cerrahi operasyon ile gerçekleştirilen implant tedavisi yaklaşık yarım saat süren bir uygulamadır. İmplant tedavisi uygulamalarını hastalarına sunan İstanbul İmplantoloji en kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmaktadır. İmplant tedavisi aşama aşama şu şekilde gerçekleşir:

 -Panaromik röntgen veya tomografi ile Çene kemiği Uzman doktorumuz tarafından incelenir.

 - İlk olarak lokal anestezi bazen de genel anestezi uygulanır.

 - Diğer aşama ise çene kemiğine yerleştirilen implantın kemik ile bütünleşmesidir. Bunun için yaklaşık 3-4  ay arası beklenir.

 - Diş etleri iyileştikten sonra ağıza uygun hizalama için ağzın kalıbı alınır. Çene kemiği yeni dişi kullanacak güce erişmesi gerekir. Çıkarılabilir yapay diş veya sabit dişten herhangisi tercih edilir.

 - Son olarak vidalı sistem üst yapı takılmaktadır.

İmplant Tedavisi Ne Kadar Sürer?

İmplant tedavisinin kesin olarak ne kadar süreceği belli olmamaktadır. Bu durum hastaların ağız, diş ve çene sağlığına ve implant yapılacak olan diş sayısına göre değişmektedir. Fakat genel olarak implant tedavisi 3-4 ay kadar sürmektedir. Fakat bu süre bazı hastalarda kısalabilirken bazılarında uzayabilmektedir.

Benzer Blog Yazıları