İstanbulda implant yapan merkezler


İstanbulda implant yapan merkezler
Eklenme tarihi : 2022-08-23 13:44:59
Görüntüleme : 466

Kimler İmplant Yaptırabilir? Eğer sizin de herhangi bir nedenden ötürü kaybetmiş olduğunuz bir diş varsa, direkt olarak tedavi için implantın tercih edilmesini isteyebilirsiniz. Peki, kimler implant yaptırabilir?

Bunun için belirlenmiş olan herhangi bir yaş sınırı yok. Kişinin dişini kaybetmiş olması ve kemik yapısının bu tedavi yöntemi için uygun olması yeterlidir. Bu durumda direkt olarak doktorunuz tarafından uygun görülen implant yöntemi uygulanacaktır. Kimler implant yaptırabilir sorusuna verilen yanıt, bu bağlamda direkt olarak herhangi bir sınırlama olmadığı yönünde olacaktır.

Dilerseniz doktorunuzun yaptığı muayene sonrası, siz de kayıp dişleriniz için implant yönteminin kullanılmasını talep edebilirsiniz. Diş tedaviniz için özel olarak Dr. Diş Hekimi Tolga Gülçiçek klniğini tercih edebilirsiniz.

İmplant Tedavisi Hakkında

İmplant, damağınızda olmayan dişler için uygulanıyor. İmplant merkezi bu tedavinin en iyi şekilde yapıldığı, uzman doktorların olduğu merkez olarak tanımlanabilir. Klinikler kapsamında yaptıracak olduğunuz tedavilerin başarılı olması, en az doktorunuzun bu alanda ki deneyimi ile alakalı olacaktır. Bu sebeple en iyi implant merkezi ile tedavinizin yapılmasını sağlamanız doğrudur.

İmplant Tedavi Süreci

Kişinin ilk olarak bu şeklide bir tedavi için uygun olup olmadığına bakılır. Bunun için yapılacak olan doktorunuz tarafından damak yapınızın incelenmesidir. İncelemeler yapılır ve direkt olarak kişinin tedavisi hakkında bilgi verilir. Süreç; kişinin kemiklerine dişlerin yerleştirilmesi için çukurların açılması, dişlerin damak ölçüsüne göre yapılması gibi aşamaları kapsar.

Hemen ardından dişler takılır ve geçici vidalar yerleştirilir. İstanbul İmplantoloji araştırmalarınız, bu geçici vidaların iyileşme sonunda çıkarılacağı sonucuna varmanızı sağlayacak. O aşamadan sonra ise dişlerinizi son derece rahat şekilde kullanabileceksiniz. Tedavinin iyi şekilde gerçekleşmesi için merkezin hijyenik olması önemlidir. Kullanılan araçların ve doktorların uzmanlığının yeterliliğini kontrol edebilirsiniz. Nitekim, sağlığınız için aranacak hususlar bunlardır.

Diş İmplant Tedavisi

Gelişmiş tedavi yöntemleri arasında olan diş implant tedavisi, doğal şekilde dişlerinizin tedavi edilmesi için kullanılacaktır. Diş implant tedavisi hakkında merak ettiklerinizi aşağıdan öğrenebilirsiniz. Tedavi sonrasındaki süreç ve implant ücretleri hakkında direkt olarak bilgi alabileceksiniz.

İmplant Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Tedavi yaptırmak isteyen kişiler, tedaviye başlamadan önce süreç hakkında bilgi almak isteyecektir. Özellikle gerçekleştirilen tedavinin ne kadar süreceği önemlidir. Bunun için doktorunuzdan net bilgi alabilirsiniz. Çünkü kişinin durumu, tedavi sürecinin ne kadar uzayacağı ya da iyileşmesinin ne zaman gerçekleşecek olduğu gibi hususları belirliyor.

Tedavinin tamamlanması, kişinin komple mi yoksa tek diş için mi implant yaptırdığı ile de alakalıdır. Tek diş için uygulanan bu yöntemin çok daha kısa süre içinde tamamlanacağını bilmelisiniz. Aldığınız bilgiler üzerinden direkt olarak sizin için gerekli olan tedaviye göre süreyi tahmin edebilirsiniz.

İmplant tedavisi ne kadar sürer sorusuna yanıt olarak, direkt tedavinin boyutuna göre değişir şeklinde bir cevap verilebilir. Baktığınızda tedavinin komple yapılması durumunda iyileşme sürecinin ve yapım aşamasının daha uzun süreceğini göreceksiniz.

Benzer Blog Yazıları