Türkiyede İmplant Tedavisi


Türkiyede İmplant Tedavisi
Eklenme tarihi : 2022-07-07 14:29:01
Görüntüleme : 462

Gelişen teknoloji ile birlikte dünya genelinde en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinden biri olan İmplant Tedavisi, Türkiye %98 başarı oranı ile kişilerin güvenini kazanmıştır. Profesyonel kadrolar ile hastanın tüm ihtiyaçları özenle karşılanmakta olup, implant tedavisinde kişilerde güven sağlayan ülkelerin en başında Türkiye bulunmaktadır. Kendi ülkeleri dışında implant tedavisi olmak isteyen kişilerin hiç şüphesiz bir şekilde tercih ettiği Türkiye'de bu tedavi çok büyük başarı kaydetmeye devam etmektedir.

Türkiye'de implant tedavisi en iyi teknolojiler kullanılarak gerçekleşmektedir. Başarı oranının çok yüksek olması ve tedavi maliyetin düşük olması, ayrıca kişiye özel olarak tedavi seçenekleri sunulması bakımından Dental turizmde en çok tercih edilen ülkelerden biri olmayı başarmıştır.

Günümüzde oldukça popüler bir tedavi yöntemi olan implant tedavisi ile kişiler, eksik dişlerinin yerine doğala en yakın olan dişlerine güvenle kavuşmaktadırlar. Genellikle titanyumdan elde edilen vidalar çene kemiği ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır.

Operasyonlar özel durumlar haricinde lokal anestezi altında yapılmakta olup, oldukça kişilerin konforlu bir tedavi süreci geçirmelerine olanak sağlamaktadır. Tedavi sırasında hasta herhangi bir acı ya da ağrı hissetmezken, operasyon sonrasında da sıkıntı yaşamazlar.

Kullanım kolaylığı, doğala en yakın oluşu ve konforlu olması, hekim ve hastalar tarafından en çok tercih tedavi seçeneğidir. Ayrıca uzun ömürlü olması ve bakımının oldukça kolay bir şekilde yapılması da kişileri cezbeden en önemli faktörlerden biridir. İmplant tedavisinin başarılı bir şekilde uygulanmasında ki en önemli faktör hiç tartışmasız doğru hekim seçimidir.

Alanında uzman bir hekim tarafından gerçekleştirilen implant tedavisi ile sağlıklı bir ağza kavuşulurken, estetik kaygılardan da kurtulunmuş olur. İmplant tedavisi öncesinde ilk olarak hastanın röntgeni alınır ve ağız içinin detaylı bir muayenesi yapılır, kemik yoğunluğuna bakılır. Eğer kemik yoğunluğu yetersiz ise implant öncesi ek operasyonlar gerekebilmektedir.

Neden implant tedavisinde Türkiye tercih edilmeli?

- Başarı oranı %98'in üzerindedir.

- Tedavi ileri teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

- Uzman hekim ve personeller yeterli sayıdadır.

- Tedavi maliyetinin düşük olması ve bekleme süresinin kısa olması.

- Ulaşımın kolay bir şekilde sağlanması.

- Kişiye özel tedavi seçeneklerinin sunulabilmesi.

- Avrupa standartlarında kaliteli ve güvenli tedavi olanağı sunması.

- Dental turizm ile birlikte diğer turistik faaliyetlere olanak sağlaması.

- Dört mevsim uygun koşullara sahip olması.

Benzer Blog Yazıları