Ataşehir diş beyazlatma


Ataşehir diş beyazlatma
Eklenme tarihi : 2022-05-05 10:55:41
Görüntüleme : 405

Diş beyazlatma işlemi dişlerin daha estetik ve sağlıklı görünmeleri için belirli aralıklarla yapılması gereken bir işlemdir. Gün içinde tükettiğimiz kahve, çay, sigara ve bazı besinlerin zamanlar dişlerimizin renginde koyulaştırmaktadır. Düzenli diş fırçalansa bile diş renginde zamanla sararma olduğu gözlenmektedir.

Temiz dişler için ortalama yılda bir kez diş beyazlatma işlemi yapılması gerekmektedir. Bu tedavi yöntemi kısa süreli ve acısız bir uygulama olduğundan dolayı herkes tarafından rahatlıkla yaptırılabilmektedir.

Temiz dişler herkesin hakkı

Herkes inci gibi parlayan beyaz dişlerle gülümsemek ister. Öncelikle evde diş bakımı yapmak gerekmektedir. Hergün iki kez dişlerin fırçalanması ve günde bir kez de diş ipi ile dişlerin arasının temizlenmesi diş sağlığı açısından çok önemlidir. Kendi yaptığımız bakım malesef gıdalardan, çay ve kahve gibi içeceklerden dolyaı sararan dişler için yeterli olmamaktadır.

Bunun içinde ortalama yılda bir defa diş hekimi kontrolünden geçmek uzun süreli diş sağlığı için çok önemlidir. Diş beyazlatma işlemiyle birlikte diş taşı temizlemeside yapılamktadır. Diş taşlarıda ağızda zamanla oluşan ve evde diş fırçalayarak önlenemeyen bir sorundur.

Diş beyazlatma sağlıklı mıdır?

Diş beyazlatma işleminin ağız ve diş yapısında herhangi bir yan etkisi görünmemektedir. Aksine ağız hijyeni için çok önemli bir uygulamadır. Estetik olarak da güzel bir gülüşe kavuşmayı sağlayan bu işlem ile kişiler sosyal hayatlarında daha özgüvenli birer birey olarak hayatlarına devam etmektedirler.

Diş beyazlatma işleminde kişiye zarar verecek herhangi bir madde kullanılmadığından dolayı sağlığa bir yan etkisi veya zararı görülmemektedir. Maksimum yarım saat sürebilen bu işlem ile kişi diş taşı ve diş rengi solmasından da kurtulmaktadır.

Benzer Blog Yazıları