Ataşehir Diş Hekimi ve İmplantoloji Kliniği


Ataşehir Diş Hekimi ve İmplantoloji Kliniği
Eklenme tarihi : 2023-03-30 14:54:21
Görüntüleme : 258

Dünden bugüne Ataşehir diş hekimliği ve implantoji üzerinde önemli çalışmalar yapan ve istikrarlı bir şekilde devam eden kliniğimiz İstanbul Ataşehir’de hizmetlerini sürdürmektedir. Bu implantoji ekibimiz gelişmiş dünya da modernlik içerisinde kendisini bu paralel de geliştirerek yeni kuşak hekimler tarafından kurulmuştur. İşinde oldukça deneyimli ve uzman hekimlerimiz bu gelişen tıp dünyasında kendisini sürekli olarak yenileyip geliştiren kadrolarımız sizlerledir.

Çok önemli faaliyetler de bulunan ve işlerine yoğunlaşmış bir biçimde çalışmalarını sürdürmekte olan hekimlerimiz, ileri cerrahi teknikler, ileri implant uygulamaları, ileri kemik greftleme sistemi, son teknoloji ile geliştirilmiş diş beyazlatma işlemleri gibi bunlara benzer daha birçok tedavi yöntemlerini kullanarak sizlere her zaman daha iyi hizmet vermek için çabalar sarf etmektedirler.

Ataşehir diş hekimliği ve implantoloji diş kliniğimizin mantığı başarılı bir ekip çalışması ile birlikte siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi çözümler sunmaktır. Müşterilerimizin her türlü diş problemleri için uzman hekimlerimiz her türlü desteği vermektedirler.

İstanbul İmplantoloji Diş Kliniğimiz Alanında Uzman Hekimlerle  Sizlerle

Ataşehir diş kliniğimiz her zaman hizmetlerini nasıl daha iyiye çıkartabilir konusunu irdelerken gerekli adımı atmaktan kesinlikle çekinmez. Müşterilerimizin memnuniyetinin önemini çok iyi bildiğimiz için müşteri memnuniyeti hususuna oldukça önem vermekteyiz. Müşteri memnuniyetini yüksek düzey de tuttuğumuz taktirde müşteri ağında da belirli bir artış söz konusu olmaktadır.

Kullandığımız tüm yöntemler son teknolojiye uygun bir şekilde yapılmaktadır. Bu işlemlerle birlikte siz de bu yararlı hizmetten faydalanacaksınız. Değerli müşterilerimiz en iyisini hak eder düşüncesi ile özenli bir şekilde çalışmaktayız.

Bizlerle Güvendesiniz

Bugün kliniğimizin geldiği noktadan dolayı çok mutlu olduğumuzu söylememiz gerekir. Aldığımız olumlu geri bildirim mesajları ile işimiz de ne kadar başarılı olduğumuzu da ölçmemizi bize sağlamaktadır. İstanbul implantoloji kliniği olarak bugüne kadar yaptığımız bu ölçüm ile gerçekten yüzümüzü güldüren sonuçlar aldığımız içinde ayrıca gurur duymaktayız.

Kliniğimizdeki Uygulanan İşlemler

·         Yirmi Yaş Dişleri-Gömülü Diş Ameliyatları

·         Çene Eklemi Problemleri (Temporomandibüler Eklem)

·         Genel Diş Hekimliği Hİzmetleri

·         Oral Diagnoz ve Radyoloji

·         Sinus Lifting

·         Oral facial Pain & Temporomandibular Joint

·         All General Dental Applications

·         Oral Diagnosis and Radiology

·         Dental İmplant ve İmplantoloji Uygulamaları

·         Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

·         Estetik Plastik Diş Eti Cerrahisi

·         Çene ve Yüz Deformitelerinin Cerrahi Tedavileri

·         Sinüs Lifting

Dişlerinde problem yaşayan kişilerin takma diş kullanılması ve benzeri geleneksel tedavi yöntemlerini tercih etmemesi durumunda Türkiye'de implant yaptırmak isteyebilmektedir..

Diş eti çekilmesi ve Eriyen Çene Kemiğine İmplant tedavisinde  özellikle diş eti çekilmesi yaşanması durumunda uygulanacak olan tedavi planı  kişinin yaşamış olduğu rahatsızlığın düzeyine göre belirlenmektedir. Uzman ekip tarafından yapılacak olan kontroller ile bu düzeyin belirlenmesi ve uygulanacak olan tedavinin buna uygun şekilde yapılması sağlanabilir. Tedavi edilmemesi halinde diş kaybı yaşanabilecek olduğu için özellikle erken dönemde müdahale edilmesi çok faydalı olacaktır.

Bazı durumlarda hastalarda ileri derece de diş eti kayıpları maalesef diş kayıplarına yol açar bu durumlarda eriyen çene kemiğine ileri implant cerrahisi yöntemiyle implant yapmak gerekebilir.

Kliniğimize gelen genellikle hastalardan tomografi alarak kemiğin yapısını üç boyutlu inceleyerek,ne kadar kemik erimesi olduğunu,bu tür kemik erimelerinde ne tür bir tedavi uygulayacağımızı önceden planlıyoruz.Genellikle bu tür ameliyatlarda Prf yöntemi ,kemik greftleri ve çeşitli regenerative materyaller kullanılmaktadır.

Tek seansta yerleştirilen 4 yada 6 adet implant üzerine aynı gün sabit dişler takılabilmekte ve kişi hayatına kaldığı yerden devam edebilmektedir.

Kliniğin Sterilizasyonu , Doktorun tecrübesi ve estetik ön görüsü implantın başarısında önemli etkenlerdendir.

Benzer Blog Yazıları