İstanbul’da İmplant Tedavisi


İstanbul’da İmplant Tedavisi
Eklenme tarihi : 2022-08-25 13:38:07
Görüntüleme : 465

Sağlıklı olmak adına atacağınız adım diş yaptırma olabilir. Dişlerinizin sağlığa kavuşması, işlevsel özelliklerine kavuşması bu şekilde olacaktır.

İmplant diş tedavisi

Diş yaptırma yöntemlerimden biri implanttır. İmplant ile diş yaptırma söz konusu olduğunda, direkt olarak doktorunuzun muayenesine göre hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Doktorunuzun çekmiş olduğu film üzerinden, bu yöntemin uygulanması için kemik yapsının uygun olup olmadığı konusunda bilgi verilmektedir. Diş yaptırmak isteyen kişiler, implant yöntemi hakkında bilgi alarak dişlerini yaptırabilirsiniz.

İmplant Tedavisi

Dişlerimi tedavi ettirmek istiyorum diyen bir kişi implant tedavisi hakkında bilgi alabilir. Eksik dişleriniz için geliştirilmiş olan bir tedavi yöntemidir.

İmplant Tedavisi Avantajları

Tedavi olmak istiyorsunuz; ancak ekonomik ve uzun ömürlü bir kullanım mı olsun istiyorsunuz? Bunun için implant tedavisi tam da aradığınız yöntem olacak. Geliştirilmiş olan bu yöntem, olmayan dişler için en son yöntemdir. Yani dişlerinizin son derece doğal gözükmesi açısından bu yöntemin kullanılıyor olması avantajlıdır.

Takma dişlerden çok daha doğal olması Çok daha rahat kullanılması Kalıcı olması Tek diş için de uygulanabiliyor olması Yukarıda verilenler, diş tedavi yönteminizin implant olması durumunda ne şekilde avantaj elde edeceğinizi gösterir. Eğer sizin de diş tedaviniz için bu yöntem uygunsa, direkt olarak tedavi yönteminin implant olmasını sağlayabilirsiniz.

İmplant Tedavisinde Süreç

Tedavi görecek kişiler implant tedavisinde süreç hakkında da bilgi almak isteyebilir. Bu durumda direkt olarak muayene sırasında doktorunuzdan da bilgi alabilecek olduğunuzu bilmelisiniz. Tedavinin gerçekleşmesinde tek bir dişin implant olması ya da komple implant yapılması söz konusu olabilir.

Yapılan uygulamaya göre de elbette iyileşme sürecinin hızlanması ya da daha uzun sürmesi söz konusu olabilir.

Kimler İmplant Yaptırabilir?

Eğer sizin de herhangi bir nedenden ötürü kaybetmiş olduğunuz bir diş varsa, direkt olarak tedavi için implantın tercih edilmesini isteyebilirsiniz. Peki, kimler implant yaptırabilir? Bunun için belirlenmiş olan herhangi bir yaş sınırı yok. Kişinin dişini kaybetmiş olması ve kemik yapısının bu tedavi yöntemi için uygun olması yeterlidir.

Bu durumda direkt olarak doktorunuz tarafından uygun görülen implant yöntemi uygulanacaktır. Kimler implant yaptırabilir sorusuna verilen yanıt, bu bağlamda direkt olarak herhangi bir sınırlama olmadığı yönünde olacaktır.

Dilerseniz doktorunuzun yaptığı muayene sonrası, siz de kayıp dişleriniz için implant yönteminin kullanılmasını talep edebilirsiniz.

Benzer Blog Yazıları