Porselen Diş Nedir?


Porselen Diş Nedir?
Eklenme tarihi : 2022-08-31 13:34:40
Görüntüleme : 417

Ülkemizde porselen kaplama uygulamalarına olan talep neticesinde çok sayıda porselen diş modelleri uygulanmaktadır. Bu modeller kullanıldığı metala göre farklılaşmaktadır.

Her bir modelin estetik anlamda bazı özellikleri bulunmaktadır. Ve her bir porselen kaplama yöntemi sağlamlık, doğalılık ve fiyat anlamında farklı oranda avantajlar sunulmaktadır. Genel itibari ile porselen diş kaplama hizmetlerinin hepsi estetik ve güzel bir görünüm sunmaktadır.

Ama insanlar özellikle teknolojik gelişmeler neticesinde doğallık ve estetik görüntüyü daha ön plana almaktadır. Bu sebeple porselen diş kaplama modellerinde son yıllarda oldukça doğal görünümle sunan modeller daha ön plana çıkmaktadır.

Bu anlamda diş kapama yaptırmak isteyen kişiler kendileri için en uygun modelin seçiminde ve bu hizmeti sunan hekim ile klinik konusunda oldukça hassas davranmaktadırlar

Metal Destekli Porselen Nedir?

Metal destekli porselen kaplama modelleri için sağlamlık ve verimlilik açısından son derece iyidir.

Zirkonyum Nedir?

Zirkonyum destekli porselen kaplama modelleri özellikle beyaz renkte olan ve ışığı geçiren zirkonyum alaşımından olduğu için görsellik anlamında çok daha iyi sonuçlar vermektedir

Laminant Vener Porselen Kaplama Modelleri

Laminant Vener porselen kaplama modelleri yaprak porselen modelleri olarak anılmaktadır. Bu kaplama görsel anlamda sorunlu olan ön dişlerde yaprak porselenlerin oldukça kaliteli ve doğal bir şekilde yapıştırılması ile gerçekleştirilmektedir.

Full Porselen Kaplama Modelleri

Full porselen kaplama modelleri için sağlamlık ve tamamen güçlendirilmiş porselen yapısı ile porselen kaplama modelleri arasında en dayanıklı ve görsel anlamda orijinaline an yakın görselliği sunan ve maliyet anlamında da en pahalı model durumundadır.

İstanbulimplantoloji merkezi olarak tüm modellerde en iyi kaliteli ve yüksek standartlı hizmet sunulmaktadır.

Benzer Blog Yazıları