Ataşehir diş hekimi


Ataşehir diş hekimi
Eklenme tarihi : 2022-04-01 13:51:10
Görüntüleme : 711

Ataşehir diş hekimi ve ileri implant cerrahisi uzmanı Dr.Diş hekimi Tolga Gülçiçek, 2006 yılı mayıs ayında doktora eğitimini tamamlayarak Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi dalında uzman doktor oldu. Uzun yıllardır Ataşehir'de ki kliniğinde implant ve çene hastalıkları başta olmak üzere diş hastalarına tedavi hizmetleri sunmaktadır. Tolga Gülçiçek kliniğinde aynı zamanda estetik diş hekimliği ve gülüş tasarımı alanlarında da tedavi hizmetleri sunulmaktadır.

Tecrübeli ve alanlarında uzman diş hekimi ekibiyle hastalarına uzun yıllar sağlıkla kullanabilecekleri diş tedavileri yapmayı hedefleyen Tolga Gülçiçek ve ekibi bugün ataşehir diş hekimi aramalarında hastalarının da memnuniyet belirten yorumlarıyla dikkat çekmektedir. 

Çene cerrahisi ve ileri implantoloji uzmanı

Diş Hekimi Tolga Gülçiçek; 2012 yılı Eylül ayında Almanya Siegen Jung-Stilling Hastanesi’nde Prof.Dr. Berthold H. Hell yanında ileri düzey çene cerrahisi ve kalça kemiğinden kemik nakilleri konusunda bir seri ameliyata katıldı.

2013 yılında İtalya Parma’da Poliambulatorio Dalla Rosa Prati Hastanesi’nde Dr. Andrea Menoni’nin davetisi olarak pek çok ameliyata katıldı. Dr. Menoni tarafından geliştirilen BOX TECHNIQUE isimli yeni bir kemik augmentasyon cerrahisini bizzat Dr. Anrea Menoni ile çalışarak öğrendi ve uygulamayı Türkiye’ye getirdi. Beyin cerrahisinde de kullanılan özel bir cihaz ile uygulanan bu yöntemde implant yapılamayacak derecede ciddi boyutlarda çene kemiği erimesi olmuş hastalarda yeniden kemik oluşturulmakta ve implant yapmak mümkün olmaktadır.

2017 yılında Reclinghausen Almanya Klinikum West hastanesinde Prof. Dr. Harald Eufinger ve ekibi ile pek çok ileri düzey ameliyata katıldı.

2007 yılı Kasım ayından bu yana İstanbul Ataşehir’deki Kliniğinde İmplantoloji, Ağız ve Çene Cerrahisi, Ağız içi Kemik Nakli Cerrahileri, Kalça Kemiği (iliac kemik) gibi ileri düzey Kemik Greft Nakilleri ve Estetik Diş Hekimliği konularında çalışmalarına devam etmektedir.

İmplant Diş Tedavisi

Hastaya sağladığı avantajlar sayesinde en çok kabul gören tedavi yöntemidir. İmplant tedavisinin, doğru ellerde, doğru yöntemlerle uygulanması ve kişinin de ağız hijyenine gerekli özeni göstermesi durumunda, implant çok uzun bir süre sorunsuz şekilde kullanılabilmektedir.

Uygulama esnasında doğru anestezi yöntemi uygulandıysa hiçbir şekilde ağzı ya da acı hissetmezsiniz. Genellikle lokal anestezi uygulanarak işlem yapılır, ancak lokal anesteziden çekinen, fobisi olan hastalara genel anestezi uygulanarak da yapılabilmektedir. Burada önemli olan doktorunuzla karşılıklı olarak size en uygun yöntemin seçilmesidir.

Benzer Blog Yazıları