En iyi diş doktoru


En iyi diş doktoru
Eklenme tarihi : 2022-07-22 14:37:59
Görüntüleme : 448

Ağız sağlığını ve sosyal yaşantıyı olumsuz şekilde etkileyen eksik dişler, kişilerin hayat kalitelisini büyük ölçüde etkileyen sorunlardan biridir. Kişiler çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman diş kaybı yaşayabilmektedirler.

Bu gibi bir durumla karşılaşıldığında, eksik dişler yerine, doğala en yakın alternatif olan implant, hem hekimler hem de kişiler tarafından en çok başvurulan tedavi yöntemidir.

Diş hekimliğinde, ileri teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen ve genellikle titanyumdan elde edilen, kişiye hiçbir zararı ve yan etkisi olmayan yapay diş kökleri kullanılarak uygulanan implant tedavisi sonucunda kişinin hem tekli hem de çoklu diş eksiklikleri giderilebilmektedir.

İstabnul'da en iyi diş doktoru

Ancak başarı oranı her ne kadar %100 'e yakın olsa bile hekim seçimi bu tedavi için çok büyük önem teşkil etmektedir. Hekimin implant öncesinde yaptığı detaylı muayene, mevcut sorunlar, kişinin beklentileri, çene ve kemik yapısının iyi bir şekilde analiz edilmesi implant tedavisinin en önemli safhalarıdır.

Doğru analiz, doğru planlama ve doğru uygulama ile gerçekleştirilen tedavi sonucunda kişi kendine dişi gibi uzun yıllar boyunca kullanabileceği dişlerine kavuşmuş olur.

İmplant diş tedavisinin avantajları

İmplant tedavisinin, kişiye sağladığı en büyük avantajlardan biri de çiğneme fonksiyonunu tamamen doğal bir şekilde kullanabilmesi olmaktadır.

Uzun ömürlü olması, kullanım kolaylığı, işlem sırasında hiçbir ağrı ya da acı hissedilmemesi imlplant tedavisinin en gözde yöntemlerden biri olmasını sağlamaktadır.

Yeterli çene kemiği yoğunluğu yoksa ne yapılır?

İmplant tedavisinin uygulanabilmesi için kişinin çene kemiğinin hem yatay hem de dikey olarak yeterli olması gerekmektedir. Eğer hekim gerekli yeterliliğin olmadığına karar verirse, imlplant öncesinde ek operasyon gerekebilmektedir.

Bu durumda hastaya öncelikle greft uygulaması yapıldıktan sonra implant tedavisine başlanmaktadır. Bundan dolayı implantı uygulayacak hekimin alanında uzman ve tecrübeli olmasına çok dikkat edilmelidir. Aksi halde başarısız sonuçlar alınabilmekte ve hastalar hayal kırıklığına uğrayabilmektedirler.

Çene cerrahisi ve ileri implantoloji uzmanı olan Dr. Dt. Tolga Gülçiçek, kliniğinde uzman ekibi ile birlikte hastalarını ağırlamaktadır. Kaliteli,hijyenik, güvenli ve sorunsuz bir şekilde tedavi olanağı sunulmaktadır.

Benzer Blog Yazıları