Bir günde implant diş tedavisi


Bir günde implant diş tedavisi
Eklenme tarihi : 2022-04-15 18:29:01
Görüntüleme : 631

Bir günde implant diş tedavisi ile hastalar tedaviye başladığı gün yeni dişleriyle klinikden ayrılabilirler. Diş hastalarında en bğyğk sorun şüphesiz dişsizlik problemdir. Hastalar dişsizlik problemlerinde yemek ihiyaçlarını gidermek için zorlandıkları gibi sosyal hayatlarında da zorluklarla karşılaşmaktadırlar.

Dişsizlik başta olmak üzere diş hastalıklarında gerçek dişe en yakın tedavi şekli olarak kabul edilen implant diş tedavisi günümüz diş hekimliğinde hastaları bir günde dişsizlikten kurtarabilmektedir. Aynı gün implant diş ile klinikten ayrılan hastalar hayatlarına sorunsuz bir şekilde devam edebilmektedirler.

İmplant tedavisi çene kemiğinde uzun yıllar sorunsuz bir şekilde diş görevi görebilmektedir. Çoğunlukla titanyumdan yapılan bu diş kökleri çene kemiğinde uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kalabilmektedir.

Bir günde implant diş tedavisi yapılabilir mi?

Bir günde implant diş her hasta için uygulanamayabilmektedir. Bu tedavi yöntemini uygulayabilmek için gerekli bazı kriterlerin uygun olması gerekmektedir. Bu kriterlerin başında çene kemiğinin tedaviye uygun olması gerekmektedir. Dişsizlik süresi uzun olan hastalarda çene kemiğinde küçülme veya zayıflama gibi durumlar gözlemlenebilmektedir.

Bu durumla karşı karşıya kalmamak için yapılması gereken en önemli şey dişsizlik durumunda hemen bir diş hekimi ile görüşmektir. Daha dişsizliğin başında tedaviye başlayan hastaların büyük bir kısmı bir günde implant tedavisine uygun olabilmektedir.

Çene kemiğine yerleştirilen dişkökünün sağlıklı bir şekilde diş görevi görebilmesi için çenenin uygun olması gerekmektedir. Dişsiz geçen zamanlarda çene kemiğinde zayıflamalar görülmektedir. Bu zayıflamayı gidermek için gerekli olan sürede bir günde implant tedavisini olumsuz etkilemektedir.

Ataşehir bir günde implant diş tedavisi

Ataşehir diş hekimi aramalarında daha çok bize ulaşan hastalarımız bir günde implant tedavisi için kliniğimize baçvurabilmektedirler. Bu tedavi ile uzun süreler bekleme durumundan da kurtulan hastaları aynı gün yeni implant dişleriyle kliniğimizden ayrılabilmektedirler.

Aynı gün yeni implant diş ile hem beslenme konusunda zorluklar olrtadan kalkarken kişilerin sosyal hayatta zorlandığı durumlarda ortadan kalkmaktadır.

Benzer Blog Yazıları